Αφιέρωμα Greek Gastronomy Guide
Στο Ζαχαροπλαστείο Βοσκοπούλα της οικογενείας Καππάτου απλές πρώτες ύλες, όπως η ζάχαρη, τα αμύγδαλα, το σουσάμι, το γάλα, τα άλευρα, τα φρέσκα φρούτα, μεταμορφώνονται σε μοναδικά γαστρονομικά καλλιτεχνήματα!
Η Βοσκοπούλα από το 1910 είναι ένα αξιοθαύμαστο παράδειγμα δημιουργικής συνεργασίας της καινοτομίας με την παράδοση, αλλά και του μεγαλείου του
κεφαλονίτικου δαιμόνιου.....
..o Πανταλόνε, η Κολομπίνα, ο Καπιτάνο, ο Ντοττόρε, ο Αρλεκίνος, ο Πιερρότος στην υπηρεσία τση μάντολας, του κομφέτου, του μαντολάτου, του παστελιού, τση μάντολας με μέλι….
https://www.greekgastronomyguide.gr/item/zaxaroplasteio-voskopoula-kefalonia/