Αμυγδαλωτά

line 

Η πάστα αμυγδάλου αναδεύεται με το ξύσμα και το χυμό από φρέσκα πορτοκάλια και λεμόνια και σμιλεύεται με αμύγδαλο φιλέ, για να ψηθεί και να αποκτήσει ροδοκόκκινο χρώμα.

Ζεστά όπως είναι, τα αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα συσκευάζουμε αεροστεγώς για να διατηρήσουν τη μοναδική τους γεύση.

 

Παρασκευή αμυγδαλωτό

Φωτογραφίες

Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Ζαχαροπλαστείο η "ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ" - Παραδοσιακά Προϊόντα Κεφαλονιάς & Παραδοσιακά Γλυκά Κεφαλονιάς | Μάντολες Κεφαλονιάς, Παστέλι Κεφαλονιάς, Μαντολάτο Κεφαλονιάς, Μάντολες Μελιού, Κομφέτο Κεφαλονιας, Αμυγδαλωτά και πολλά άλλα παραδοσιακά Κεφαλονίτικα γλυκά.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 
Εργαστήριο - Πρατήριο - Γευσιγνωστήριο
Λιθόστρωτο 41 & Βούρβαχη 
Πλατεία Καμπάνας Αργοστόλι Κεφαλονιά  

Κατάστημα: Λιθόστρωτο 3 

Τηλ: 2671026186-2671025434
Φαξ: 2671026186
Email: voskopoula1910@voskopoula.gr

Ζαχαροπλαστείο η

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑΖαχαροπλαστείο η "ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ" - Παραδοσιακά Προϊόντα Κεφαλονιάς & Παραδοσιακά Γλυκά Κεφαλονιάς | Μάντολες Κεφαλονιάς, Παστέλι Κεφαλονιάς, Μαντολάτο Κεφαλονιάς, Μάντολες Μελιού, Κομφέτο Κεφαλονιας, Αμυγδαλωτά και πολλά άλλα παραδοσιακά Κεφαλονίτικα γλυκά.

Copyright © 2018 | voskopoula.gr - All Rights Reserved
Designed by Sami Computers ICT